Vågar man beställa utemöbler online?

utemöbler

Jag sitter själv och tittar igenom vårsortimentet på utemöbler hos diverse svenska e-butiker inriktade på att sälja just möbler. Det finns en hel del intressanta produkter och priserna ligger rätt i mun tycker jag. Det känns som att det kommer smaka så där lagom bra.

Men så var mamma över på besök och jag berättade lite för henne om planerna på att beställa ett litet sött cafébord till framsidan av huset och att göra det på nätet. Men hon kunde inte riktigt förstå mig och tyckte att det nog inte är något man ska köpa på nätet.

Jag passade på att visa henne lite hur det såg ut. Vilket gigantiskt utbud av olika produkter där finns och hur enkelt det är att lägga en beställning. Jag berättade även att det levererades hem till dörren så jag slapp att lösa transporten själv. Jag trodde nog att hon själv skulle inse att det inte bara är apotekets produkter som är smidiga att beställa online utan även utemöbler.  Jag fick inte riktigt den reaktionen jag hade förväntat mig. Hon mumlade mest om att det inte är bra att handla allt på ”intranettet”. Det har hon kanske rätt i dock 🙂

Förutom ett cafésett, alltså ett runt litet bord med två stolar så hade jag även tänkt köpa en sittpuff att ha tillsammans med våra loungemöbler. Vi köpte de förra sommaren och gillar dem skarpt men ibland saknar vi sittplatser och speciellt när vi har barn med i bilden.

Det finns en hel del inspiration att få online. Jag har besökt sidor som Styleroom, Utemöbler, Plantagen m.fl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s