Investera i lite roliga kaffekoppar

snygga kaffekoppar

Hur många känner man inte som har väldigt tråkiga kaffekoppar? Jag har själv tillhört gruppen och jag tror nästan alla jag känner använder enkla kaffekoppar eller kaffemuggar som de köpt på IKEA eller något liknande ställe. De är ofta enfärgade och varje gång man ställer fram dem vissnar ett blad på ens inredningens egna lustträd.

Det är lätt att man ser kaffekoppar som något som bara ska användas. Likt en bil för att ta sig från punkt A till B. Men samtidigt är det något som man ofta tar fram när man har folk över. Så fort någon tittar förbi så brukar vi fråga om de vill ha en kopp kaffe. Ofta vill dem det också så länge inte klockan är allt för mycket på kvällen. Av samma anledning borde man känna att man vill byta ut dessa kaffekoppar mot något roligare.

kaffekoppar.nu finns härlig inspiration och roliga förslag på kaffekoppar du kan köpa. De länkar även vidare till några kända e-butiker som har ett bra sortiment av så väl kaffekoppar som kaffetermos.

Många kaffekoppar från kända tillverkare brukar har lite mer fantasi bakom sig men även här finns det tråkiga varianter. Att få lite färg på dem med något snyggt mönster är inte fel och om ni köper några nya kan jag lova er att det kommer kännas ännu bättre att bjuda vänner och familj på kaffe 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s